Lézergravírozott fatáblák

Lézergravírozott fatáblák.

Ajándékozni kell, mert ajándékozni jó!

Ajándékot kapni jó!

  • Megunta már, hogy üzletből üzletbe rohan?
  • Elege van már a sablonos, személytelen ajándékokból?
  • Hiányzik Önnek a töprengés, hogy mit is kellene vásárolni?
  • Akar még vagyonokat költeni értelmetlen, felesleges ajándékokra?
  • Nincs ötlete?

Ha igazán exkluzív, személyes ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, kollégáit, kiemelt üzleti partnereit ajánljuk figyelmébe az alábbi termékünket.

 

Fénykép/szöveg lézergravírozás rétegelt nyírfalemezre

1. opció: Rétegelt nyírfalemez lézergravírozott (beégetett) képpel vagy szöveggel. Keret: lézervágott rétegelt nyírfalemez, ragasztva. A képet akasztóval látjuk el, falra függesztéshez.

 2. opció: Rétegelt nyírfalemez lézergravírozott (beégetett) képpel vagy szöveggel. Keret: a képet, vagy szöveget tartalmazó falemezen lézergravírozással optikailag megjelenítve. A képet akasztóval látjuk el, falra függesztéshez.

3. opció: Lézerrel formára vágott rétegelt nyírfalemez, melyen képet vagy szöveget helyezhetünk el lézergravírozással. A formára vágott, a képet vagy szöveget tartalmazó falemezt egy fa talpba helyezzük, így egy asztali díszt kapunk. A táblácska kivágott formája lehet téglalap vagy bármilyen alakú.(szív, ovális, kör. stb.)

 

 

Fontos:

Logó esetében, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de megfelel a nagyfelbontású  jpg, tif. is.

Fotó gravírozása esetén, nagyfelbontású, jó minőségű, kontrasztos fotók alkalmasak, melyen a fontos részletek jól felismerhetők. Minimum 3 Mpixel, vagy legalább 1 Mbyte méret.

Szöveg esetén, ha egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük, alakítsa görbévé vagy küldje el a betűkészletet.
Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu