Autódekoráció

A gépjármű-dekorálás alatt több lehetőséget értünk, melyekkel különféle célokat valósíthatunk meg:

1. Mágnesfólia
A mágnesfólia ideiglenes, könnyen eltávolítható és akár visszarakható jelzések, feliratok, logók megjelenítésére használhatjuk. Helyes alkalmazása a szalonautók fényezésében sem tesz kárt. A mágnesfólia a karosszéria sima és mágnesezhető felületein alkalmazható, mint például ajtók oldala, motorháztetők. A mágnesfólia kb. 0,8 mm vastag, kissé merev műanyagfólia, mely anyagába a tapadást biztosító mágneses anyagot ágyaznak a fólia gyártása során. A mágnesfólia öntapadó fóliával, nyomtatással tetszés szerint dekorálható, és a szükséges alakúra vágható.
Felrakása előtt a felületet alaposan meg kell tisztítani. Ügyelni kell, a gyorshajtás nem kifizetődő, az erős menetszél letépheti a fóliát a felületről.

2. Betűkivágás
Az e célra gyártott színes öntapadó fóliákból plotter vágja ki a kívánt feliratokat, logókat. A karosszériaelemeken és az üvegfelületeken egyaránt alkalmazható, tartós dekorációs lehetőség. A felragasztott fólia később eltávolítható.

3. Becsomagolás
Értékes lehetőség a jármű átfestése helyett az egész karosszéria átszínezése öntapadó fóliával. Az új járművek esetén több előnnyel is számolhatunk: elérhetőek olyan színek, amelyek a gyári választékban nem szerepelnek, valamint a fólia teljes védelmet nyújt a mindennapi használatban keletkező apró karcok, sérülések ellen. Az akár évek múlva és nyom nélkül eltávolított fólia alatt a gyári fényezés sértetlen marad…
A becsomagolás különösen alkalmas a bérelt gépjárműpark egységes színének kialakítására. A becsomagolás nem zárja ki egyéb dekorációk alkamazását.

4. Fóliadekoráció
A nyomtatott fóliadekoráció alkalmazásával képek, feliratok összetett látványa jeleníthető meg. Alkalmazhatjuk a felület egy részén, vagy az összes karosszériaelemen. A jól tervezett, egyedi grafika az egyik leghatékonyabb reklámeszköz, hiszen nagy felületű, feltűnő, mozgásban és mindig szem előtt van – és nem utolsó sorban a felületért nem kell bérleti díjat fizetni. A tartósságot a megfelelő anyagok alkalmazása, a nyomtatott felület laminálása, a szakszerű felhelyezés adja.

Amennyiben szükséges, a dekoráció megvalósításán kívül vállaljuk a grafika megtervezését vagy adaptálását is.

Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu