Vonaljelölő festékrendszer

Vonaljelölő spray hosszútávú vonaljelölésre

Rendkívül tartós, kopás- és szennyeződés álló tulajdonsággal. Parkolók, raktárak és gyárak udvarára, szerelőcsarnokok és gyárak padlózatára, valamint garázsbejárók megjelölésére. Építkezések, földmunkák, játszó és sportterületek jelölésére. Szinte minden felületen használható: cement, aszfalt, beton, kő, tégla, stb. A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Használat előtt és néha közben a palackot rázzuk föl, a golyók megindulásától kb. 2 percig. A vonal vastagsága függ a szórás magasságától. Végezzen próbafújást!


A 750 ml-es kiszerelés kb. 75 folyóméter, 10 cm széles vonal fújására elég, egy rétegben, jelölőkocsink használatával. Ajánlott két rétegben felhordani, 4 kerekű jelölőkocsink alkalmas a 2 réteg együttes felvitelére. Gyors, határozott mozgással hordjuk fel a 2 réteget. A 4 kerék biztosítja a stabil, egyenes irányú mozgathatóságot, gyors haladást.

2 kerekű festőkocsink alkalmas akár sportpályák íves vonalainak felfestésére is.

A festékek száradása függ a hőmérséklettől, páratartalomtól, a felhordott festék mennyiségétől, általános elmondható, hogy 30-90 perc elteltével a festék járható.

Színek: fehér, sárga, piros, narancs, zöld, kék, szürke, fekete, rózsaszín


Felhordáshoz ajánljuk a jelölőkocsit, mely megvásárolható, vagy kölcsönözhető! Érdeklődjön boltjainkban!


Tartós vonaljelölőink mellett ajánljuk figyelmébe a "KRÉTA SPRAY" termékcsaládot, mely kifejezetten rövid ideig tartó felfestést tesz lehetővé, megkönnyítve sportesemények, kiállítások, rendezvények, futóversenyek, stb. ideiglenes felfestéseit. Tekintve, hogy a festék nem mérgező a növényekre, kertek, gyepek festésére is alkalmas sportesemények (foci, golf, stb.) céljából.


Webáruházunkban megtekintheti a teljes termékválasztékot.

Tekintse meg a rendszert működés közben:

Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu