TÜV

Az AFV Kft. 2000. év óta minőségirányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001:2009 szerint, 2007-től pedig az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszer alapján dolgozik.

Az Agárdi Filmnyomó
Vállalkozás Kft.
integrált irányítási politikája


Á 

llandó megbízhatóság 

F 

olyamatos fejlődés és termékfejlesztés

V 

evőink igényeinek megfelelés

 

 K

 orszerű berendezésekkel
 

 F

 igyelmes munkatársakkal
 

 T

 ámogató felső vezetőséggel

Az AFV Kft. a gazdasági körfolyamat részeseként felelősséggel tartozik beszállítói, munkatársai és vevői iránt. A környezetünkben élők biztonságához a gazdasági életben betöltött szerepe miatt cégünk elsősorban megbízhatóságával járulhat hozzá.

Fontos számunkra, hogy:
  megbízható megrendelők legyünk beszállító szervezeteink felé
  munkatársaink bízzanak egymásban, a felső vezetésben és cégünk jövőjében
  munkatársaink legyenek tudatában munkájuk minőségre és környezetre gyakorolt hatásával
  ügyfeleink és vevőink állandó megbízhatóságot tapasztaljanak a gyors és hatékony kiszolgálásban, ugyanakkor állandóságot a fejlesztések miatti termékválaszték bővülésben és az általunk nyújtott szakmai háttérben


A TÜV-tanúsítványok nyomtatható változata a képekre kattintva letölthető.

Az AFV Kft. az alábbi területeken kívánja a környezet terhelést csökkenteni:
Környezetbarát anyagok, újrahasznosított anyagok használata.
A gyártási folyamatoknál keletkezett hulladékok tárolásánál a szelektív gyűjtés kialakítása, a hulladék mennyiségének a csökkentése.
Az alkalmazottak személyes felelősségének tudatosítása a környezet védelme érdekében.
Az Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Kft. termékei az Európai Unió előírásainak, jogszabályi követelményeinek megfelelő minőségben készülnek, és szolgáltatásai kielégítik egy magyar gyártó kisvállalkozástól elvárt vevői igényeket.

Fentiek megvalósítását az ISO 9001, valamint az ISO 14001 szabvány szerint működő integrált irányítási rendszer mellett egy – a feladatokhoz megfelelõen kiválasztott – minőségi munkaerőbázis biztosítja.
A célok elérésében, az elért színvonal megtartásában és fejlesztésében a társaság minden dolgozója köteles legjobb tudása szerint részt venni, ezért kiemelt jelentőségű munkatársaink minőség- és környezetcentrikus szemléletének fenntartása és folyamatos fejlesztése.

Berényi Imre
ügyvezető
Az Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Kft.-nél MSZ EN 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer került bevezetésre.
A program a GOP-2007-2.2.2 pályázati projekt keretén valósult meg.


Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu