Bemutatkozás

Hírlevél feliratkozáshoz kérem kattintson ide.Minden ami tábla vagy felirat!
2021.03.15.GINOP-1.2.8-20-2020-02887 - Eszközbeszerzés megvalósítása az AFV Kft.-nél. A támogatás mértéke (%-ban): 70%

További részletek >>

Minden ami tábla vagy felirat!
2018.06.29.Az AFV Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Kft. pályázatot nyert a „GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01556 azonosító számú „Az AFV Kft. eszközbeszerzési beruházása” című felhívásban, melynek keretében egy DENER CNC 3100/6mm AS Guillotine lemezolló került beszerzésre.

További részletek >>

Minden ami tábla vagy felirat!
2017.08.20.Az AFV Kft. célja, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be a vállalkozásnál, és az ehhez szükséges munkaszervezési folyamatainkat, illetve a cég működését, eszközparkját, is ehhez igazítsa, továbbá, hogy az otthonról végzett munkát a lehető legjobban támogassa.
A vállalkozás profiljából adódóan speciális ismeretekkel rendelkező szakembereket foglalkoztat, akik nehezen fellelhetők a munkaerőpiacon, ezért a vállalkozás vezetői számára kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének növelése, amelynek egyik lehetséges eszköze a rugalmas foglalkoztatás bevezetése. 17 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra.
A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra.

További részletek >>


Minden ami tábla vagy felirat!

Vállalkozásunk a mindennapi életünkhöz és a munkahelyek működéséhez szükséges táblákat és feliratokat, öntapadó matricákat készíti és forgalmazza. Kínálatunkban szerepelnek a tűzvédelem, a balesetvédelem, a vagyonvédelem táblái, a figyelmeztető, a veszélyt jelző, a tiltó és a rendelkező táblák, a menekülési irányjelzések, a villamossági feliratok, továbbá gépek és berendezések jelölései. Sorozattermékeink között több száz féle tábla és matrica van, amelyek a webáruházunkon keresztül megvásárolhatóak. Gyártunk KRESZ-táblákat, szállítási táblákat és a veszélyesáru-szállítás tábláit, parkolóőröket, illetve forgalmazunk elsősegély- és ADR-felszereléseket. Nálunk megtalálja a dohányzást tiltó és a dohányzóhelyeket jelölő táblákat, segítünk üzletek, irodák és közterületek információs rendszereinek kialakításában. Készítünk épületek feliratozásához plasztikus betűket, valamint világító táblákat, dobozbetűket világító kivitelben is, és az épületek előtti térre világító totemoszlopokat... Stb. stb.

Sorozattermékeink megfelelnek a vonatkozó szabványok előírásainak és a mindennapi élet követelményeinek. Felkészültünk egyedi kívánságok elkészítésére a néhány miliméteres jelöléstől a több méteres világítótáblákig. Munkánkkal hozzá kívánunk járulni életterünk esztétikusabbá és biztonságosabbá tételéhez, környezetünk megóvásához.


Mindennapi munkánkat segítik a pályázatokon elnyert források. >>

Termékeink vásárlásához
a pályázat elkészítésében is
segítséget nyújtunk.
Kérjen segítséget!
Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu