Híreinkkel kapcsolatban szívesen vesszük visszajelzését!


Folyamatos jelölést biztosító, alacsonyan telepített utánvilágító menekülési útvonaljelző öntapadók
Hírek - 2016. 06. 06.Az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat és a hozzá kapcsolódóan megjelent Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek minden eddiginél jelentősebb hangsúlyt fektet a menekülési útvonalak biztosítására, jelölésére.

A hatályos OTSZ külön rendelkezik a folyamatosság kötelező jellegéről:
153. § (3) Az alacsonyan telepített menekülési jeleknek folyamatosan kell az útirányt mutatniuk, és a biztonsági jeleknek 5,0 méter távolságból felismerhetőnek kell lenniük.

Alllight termékcsaládunk az utánvilágító menekülési útirányjelző rendszer használatával - legyen szó akár tábláról, öntapadó vinylről, padló-, lépcső-, korlátjelölőről - folyamatos, azonos fényerejű, egyértelmű jelzésrendszert biztosít.

Az alábbi képeken is látható oldalfaljelölő utánvilágító csíkok tetszőlegesen (és kötelezően) kombinálhatók a biztonsági, tűzvédelmi, menekülési jeleinkkel.
Az alacsonyan telepített oldalfaljelölők a padlószinttől 0-40cm között telepítendők.Ajtók esetén segítség lehet a kilincs gyors megtalálásában.Az alábbi képen jól látható a folyamatos jelölés előnye, fontossága: még a több ponton való takarás mellett is egyértelmű tájékozódási segítséget nyújt.Kérje ajánlatunkat: 1/299-0273 vagy bpiroda@tabla.hu


Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu