Híreinkkel kapcsolatban szívesen vesszük visszajelzését!


Kültéri forgalomtechnikai, valamint beltéri vagyonvédelmi és munkavédelmi panoráma tükrök
Hírek - 2016. 02. 18.A kültéri panoráma tükröket ajánljuk nehezen belátható kereszteződésekhez, kapubeállókhoz. A tükrök elhelyezése közterületeken az illetékes Önkormányzat feladata, de magánterületeken, ipari területeken az üzemeltető/tulajdonos feladata, amennyiben ezt szükségesnek ítélik meg. Elhelyezésével jelentősen csökkenthetők az esetleges ütközéskor keletkezett gépjármű károk, biztonságosabb közlekedés érhető el.

A beltéri vagyonvédelmi tükrök nehezen belátható polcsorokhoz, takarásban lévő helyszínekhez ajánljuk. A tükör könnyen felszerelhető a falra, de akár lógatható is. A tükör elérhető gömb, és félgömb alakban is, így a nehezen hozzáférhető helyekre is lehet tükröt helyezni.

A beltéri közlekedési tükrök segítséget nyújtanak a raktárcsarnokokban való biztonságos (targonca) közlekedéshez. Akármilyen kis ütközés is történjen, az a munka ideiglenes leállásához vezet, az pedig minden cégnek pénzkiesést jelent. A 360 fokos gömb alakú tükör a folyosók kereszteződésénél elhelyezve minimalizálja a koccanásokat, elkerülhetők a személyi sérülések.

A vagyonvédelmi- és panoráma tükrök szakszerű kihelyezését is vállaljuk!

Kérje kedvező ajánlatunkat a bpiroda@tabla.hu email címen!
Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu