Híreinkkel kapcsolatban szívesen vesszük visszajelzését!


Homlokzati mentési pontok jelölése - Új sorozatgyártású termékeink
Hírek - 2015. 07. 06.Az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat és a hozzá kapcsolódóan megjelent Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek minden eddiginél jelentősebb hangsúlyt fektet a menekülési útvonalak biztosítására, jelölésére.
Ennek kapcsán került előírásra a Homlokzati mentési pontok kialakítása, épületen belüli és épületen kívüli jelölése, ezen belül a Mentési ablak, Vészhelyzeti ablak menekülési létrával, Homlokzati mentési pont jelölések bevezetése.

Az általunk ajánlott utánvilágító öntapadók és táblák illeszkednek meglévő menekülési útvonaljelző rendszerünkbe.

A képekre kattintva az adott termékhez juthat webáruházunkban.


Homlokzati mentési pont


"4.2.2. Homlokzati mentési pontok épületen kívüli jelölésére alkalmas az épületek homlokzatán a mentési pontoknál, a tűzoltási felvonulási területről jól láthatóan elhelyezett, legalább 10 cm átmérőjű piros pont."


Mentési ablak"4.2.1 Homlokzati mentési pontok épületen belüli jelölésére alkalmas
a) a mentésre szolgáló nyílászárón elhelyezett piktogram, vagy felirat
b) a mentésre szolgáló nyílászárót tartalmazó helyiség, helyiségcsoport bejáratán elhelyezett piktogram, vagy felirat"Vészhelyzeti ablak menekülési létrával"4.2.1 Homlokzati mentési pontok épületen belüli jelölésére alkalmas
a) a mentésre szolgáló nyílászárón elhelyezett piktogram, vagy felirat
b) a mentésre szolgáló nyílászárót tartalmazó helyiség, helyiségcsoport bejáratán elhelyezett piktogram, vagy felirat"Használja ki tábláink modularitását, hogy megfeleljen a jogszabályi, valamint a tűzoltósági és a katasztrófavédelmi követelményeknek! Bővebb információkért kattintson ide!

Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu