Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK

Üzleti kapcsolatainkban az alábbi feltételek szerint járunk el. Ettől eltérő feltételekkel megrendelést csak akkor teljesítünk, ha ehhez előzetes megállapodás alapján írásban hozzájárultunk. Megrendelésével partnerünk elfogadja általános szerződéskötési feltételeinket.

1. Webáruházunkban csak regisztrált felhasználó adhat le megrendelést bejelentkezés után.

2. Az árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Mindenkori szállítási díjainkat megtekintheti itt.

3. Az interneten leadott rendelésekre egy munkanapon belül visszaigazolást küldünk, amely már tartalmazza a szállítási határidőt is. Amennyiben a termék raktárkészletről szállítható, úgy 3 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz. Amennyiben nem talál internetes oldalunkon Önnek megfelelő terméket, úgy egy napon belül ajánlatot adunk rá, amennyiben az általunk gyártható. Szállítási módként Ön választhatja ki, hogy házhozszállítást szeretne vagy esetleg valamelyik Táblaboltunkban személyesen veszi át.

4. A megrendeléseket nettó 20 000 Ft (bruttó 25 000 Ft) értékhatárig kizárólag utánvétes fizetési móddal,előre utalással vagy bolti átvétellel teljesítjük. Nettó 20 000 Ft (bruttó 25 000 Ft) érték feletti megrendeléseket kizárólag előzetes megállapodás alapján teljesítünk átutalási fizetési mód ellenében. Ebben az esetben a fizetési határidő a számla kiállításától számított 7 naptári nap. Fenntartjuk a jogot, hogy számlatartozás esetén a megrendelő részére további megrendeléseket csak készpénzfizetés ellenében teljesítsünk. A megrendelt termékek a számla összegének maradéktalan kiegyenlítéséig cégünk tulajdonában maradnak. Késedelmes fizetés esetén a Ptk. szerinti késedelmi kamatot számítjuk fel.

5. Termékeinkre garanciát a magyar jogszabályokban előírt módon vállalunk. Nem vállalunk garanciát a szakszerűtlen szállításból, tárolásból és szerelésből eredő sérülésekre, vis maior, szándékos rongálás következményeire. Árucserét megalapozó hiba bejelentésére az átvételt követő 8 napon belül van lehetőség, kizárólag írásos formában, ezt követően minőségi kifogást nem fogadunk el.

6. Fenntartjuk a jogot, hogy a web-áruházunkban található sorozattermékeinken cégünk logóját és telefonszámát kis méretben feltüntetjük. Ha Önnek cégünk logója és telefonszáma nélkül van szüksége az adott termékre, felár ellenében legyártjuk. Ebben az esetben kérjen árajánlatot az info@tabla.hu e-mail címen.

7. Jogviták esetén felek kikötik a Debreceni Városi Bíróság kizárólagos illetékességét.

A hivatalos szerződéskötési feltételeink között található jogi háttér megteremtésén túl legfontosabb célunk, hogy Ön elégedett legyen munkánkkal és hosszútávon is kiérdemeljük bizalmát. Bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, késedelem nélkül forduljon hozzánk.

Minden jog fenntartva! 2005-2018 Tabla.hu